Back

Špeciálna mamina

V prvom rade chceme popriať všetkým našim maminám k ich sviatku za všetkú tú trpezlivosť s nami cyklistami.

A samozrejme, že má tento príspevok aj hlbší súvis s týmto sviatkom. Chceme Vám predstaviť jednu neobyčajnú maminu. Mamina, ktorá vo svojom "voľnom" čase popri staraní sa o deti zvláda skladať bicykle. A to veru nie hocijaké!

Napísala nám toto:

"Pred Vianocami som sa rozhodla, že zrenovujem starý manželov favorit. Bol v značnom štádiu rozkladu a keďže som ho zachránila pred likvidáciou pri upratovaní, bolo na čase dať mu druhú šancu. A tak to vlastne začalo… manžel tento pokus odobril a ja som začala hľadať inšpiráciu. Po dávnejšej prerábke starého bicykla po dedovi, som chcela skúsiť niečo modernejšie a naďabila som na váš eshop. Čo sa dalo z favorita zachrániť sme odložili a postupne som jednotlivým dielom vrátila ich zašlý lesk. Medzitým sa Kubo postaral o farbu a chlapskou silou mi pomohol dať celé toto naše dielko dohromady. Z pôvodného bicykla zostal len rám, vidlica s predstavcom, brzdové čeluste, pedále a predný náboj. Favorit postupne dostal nový kabát, novú pilu, postupne sme ho dotvárali zrenovovanými dielmi,  novými kolesami z Michelinkami od vás. Niečo tomu ale stále chýbalo, niečo čím by bol ten náš obyčajný favorit originálnejší... a tak som našla manželovi novú zábavu… na prototype drevených riadítok padla za obeť nejedna metla. :-) Po rôznych experimentoch sme prišli na to, že v jednoduchosti je krása a tak sme rovné drievko vyhladili, nalakovali a osadili krásnymi brzovými páčkami BLB, šmrc tomu dodali červené bowdeny a červená retiazka od vás …a dnes? Dnes sa teším na to, že sa konečne preveziem z pusou od ucha k uchu. Pretože táto predlhá zima mi zatiaľ dovolila len nakúkať do garáže, ako je bicykel pripravený na svoju prvú jazdu. Zima sa konečne končí, ale myslím, že vďaka bielej farbe tohto šidielka si na ňu určite neraz spomeniem.

Ďakujem vám, že ste poradili a pomohli, a že ste taký dobrý shop otvorili a ďakujem hlavne za fyzickú silu svojmu Kubovi."

Na záver už nemáme čo dodať. Iba to, že ticho závidíme takúto manželku Kubovi a prajeme veľa šťastných spoločných kilometrov.

Interested in our bicycles?

Don’t hesitate to contact us, and we will build one just for you.

Write us or follow us on Facebook