Back

Blue is good

test

A máme tu ďalší šťavnatý kúsok z našej produkcie. Väčšinou sme ochotní vyhovieť akejkoľvek požiadavke a návrhu, no pri tomto cajgli sme museli spraviť výnimku a dať si jednu požiadavku z našej strany. Majiteľ nám musel vopred sľúbiť, že ho nebude parkovať v okolí trnavského futbalového štadiónu.

 

Farba je krásne belasá (RAL 5024 lesklá), bicykel je teda ako stvorený na letné bezoblačné jazdy, no nenechá sa zahanbiť ani v akomkoľvek inom počasí a ročnom období. Nevšedným prvkom sú riaditká typu "moustache" priamo od anglického výrobcu BLB. Od tohto výrobcu tu máme aj prepracované pedále Classic City, krásny predstavec Lil Quill a kvalitné hlavové zloženie TANGE Japan. Nemožno nespomenúť kľuky Sturmey Archer, odolnú zinkovanú reťaz Shimano, decentne vysoké hliníkové ráfiky Remerx Rapid a plášte s bielym bokom Schwalbe Road Cruiser.

 

Je zaujímavé, že objekty a emócie spájané s farbami značne vplývajú na vnímanie - či už do pozitívneho alebo negatívneho výsledku. Belasá je krásna farba, rovnako ako biela, červená alebo čierna. Mnoho šťastných kilometrov!

Interested in our bicycles?

Don’t hesitate to contact us, and we will build one just for you.

Write us or follow us on Facebook